Uitgebreide maatwerk inspecties

Uitgebreide maatwerk inspecties

Quality Control verricht uitgebreide maatwerk inspecties en fabrieksaudits. Dit doen wij door een persoonlijke aanpak, gebaseerd op jouw specifieke wensen en verzoeken als importeur.

Wat is uitgebreide ondersteuning?

Onze uitgebreide ondersteuning is een op maat gemaakte service voor Westerse bedrijven/importeurs. Door maatwerk en invulling van specifieke vraagstukken, kunnen zelfs de ingewikkeldste problemen in de supply chain worden voorkomen. 

De verbetering van het productieproces en het creëren van langetermijnrelaties tussen importeurs en leveranciers, staan hierbij voorop. Ook besteden we hierbij veel aandacht aan de klantbehoeften, die we afstemmen op de reikwijdte van het project, het niveau van betrokkenheid en de verwachte resultaten.

Het doel van maatwerk inspecties

Maatwerk inspecties bieden uitgebreide ondersteuning bij verzoeken die afwijken van de gebruikelijke inspecties. Deze persoonlijke aanpak geeft jou als importeur unieke mogelijkheden zoals:

  • Meelopen tijdens kwaliteitsinspecties van productielijn 
  • Samen opzetten van kwaliteits- en inspectienormen
  • Langetermijn-inspectieteams op locatie stationeren

Wanneer maatwerk inspecties uitvoeren?

Bij de invulling van specifieke wensen met betrekking tot inspecties of audits, is lokale vertegenwoordiging van importeurs erg belangrijk. Zonder deze vertegenwoordiging is het moeilijk om de gewenste kwaliteit van orders te garanderen. 

Maatwerk inspecties bieden jou als importeur met unieke productspecificaties, gedetailleerd advies, zonder dat je hiervoor zelf op locatie aanwezig hoeft zijn. Zo kun je zelfs bij de ingewikkeldste problemen in de supply chain, direct herstellende maatregelen nemen.  

Voordelen van uitgebreide ondersteuning

Uitgebreide ondersteuning van Quality Control helpt importeurs met specifieke wensen en verzoeken die afwijken van de gebruikelijke inspecties. Deze persoonlijke aanpak biedt diverse voordelen voor jou als importeur met een unieke supply chain in het buitenland:

  • Verbetert de kwaliteit van je huidige productielijn
  • Biedt een op maat gemaakte aanpak bij unieke productspecificaties
  • Bevordert langetermijnrelaties tussen jou en je leveranciers
  • Voorkomt ingewikkelde supply chain problemen

Meer weten?

Quality Control staat voor kennis, ervaring en expertise. Samen met onze hoogopgeleide kwaliteitsinspecteurs kunnen wij tijdens het gehele inkoopproces de beste kwaliteitscontroles bieden. Wil je meer weten over onze service en diensten? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.