Kwaliteitscontrole in China, Vietnam, India en Turkije

Het laten uitvoeren van kwaliteitscontroles op locatie bij de fabrikant in het buitenland biedt verschillende interessante voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van problemen die kunnen ontstaan tijdens de productie van je producten.

Voordelen van kwaliteitscontrole

Een simpel probleem kan ervoor zorgen dat het gehele inkoopproces vertraging oploopt. Zonder kwaliteitscontrole word je misschien wel onaangenaam verrast bij het openen van de container, en dan is het al te laat. Hoe je dit kunt voorkomen? Door te profiteren van de belangrijke voordelen van onze kwaliteitscontroles:

Doorlichten van fabriek:

Een Factory Audit zorgt ervoor dat je de ervaring van leveranciers kan controleren. Zo weet je precies waar je aan toe bent, nog voordat de productie begint.

Controle voor eerste productie:

De First Article Inspection zorgt ervoor dat jouw eisen op de juiste manier worden doorgevoerd bij de fabrikant. Zo voorkom je eventuele vertragingen en maak je geen onnodige extra kosten.

Controle tijdens de productie:

Een During Production Inspection geeft je de mogelijkheid om problemen op tijd te ontdekken en op te lossen. Zo houd jij de kwaliteit van je producten op het juiste niveau.

Eindcontrole voor verzending:

Een Pre-Shipment Inspection brengt op basis van een uitgebreid inspectierapport eventuele tekortkomingen in kaart. Zo voorkom je risico’s en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Toezicht houden tijdens laden:

het voordeel van een Container  Loading check is dat jouw order met gepaste zorg wordt geladen door onze experts. Ook controleren zij de container zelf uitvoerig en verzegelen ze deze persoonlijk. Zo ben jij er zeker van dat je order zijn bestemming onbeschadigd bereikt.

Uitgebreide ondersteuning:

afsluitend onze custom made ondersteuning. Hiermee bieden wij de gewenste nazorg, bewaken we de voortgang van de kwaliteitscontroles, en geven we doelgericht advies door middel van persoonlijk contact.

Wilt u weten of bovenstaande kwaliteitsinspecties voor uw bedrijf iets kunnen betekenen? Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende voordelen van onze kwaliteitscontroles.

Meer weten over onze kwaliteitscontroles?

Wil je weten of bovenstaande kwaliteitsinspecties ook iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende voordelen van onze kwaliteitscontroles.

We vertellen je graag ons verhaal!