Voordelen van kwaliteitscontroles

Het laten uitvoeren van kwaliteitscontroles op locatie bij de fabrikant in China, Vietnam en India brengt een aantal interessante voordelen met zich mee. Denkt u bijvoorbeeld aan het voorkomen van problemen die kunnen ontstaan tijdens de productie van uw producten.

Een simpel probleem kan ervoor zorgen dat het gehele inkoopproces vertraging oploopt. Mocht er totaal geen kwaliteitscontrole plaatsvinden dan wordt u misschien wel verrast bij het openen van de container, en dan is het kwaad al geschied. Hieronder vindt u een aantal belangrijke voordelen van onze kwaliteitscontroles overzichtelijk weergegeven.

Doorlichten van fabriek: een Factory Audit zorgt ervoor dat u de ervaring van leveranciers kunt controleren. Zo weet u precies waar u aan toe bent, voordat de productie begint.

Controle voor eerste productie: de First Article Inspection zorgt ervoor dat uw eisen correct worden doorgevoerd bij de fabrikant. Zo voorkomt u eventuele vertragingen en maakt u geen onnodige extra kosten.

Controle tijdens de productie: een During Production Inspection geeft u de optie complicaties op tijd te constateren en op te lossen. Zo kunt u de kwaliteit van producten op het juiste niveau behouden.

Eindcontrole voor verzending: een Pre-Shipment Inspection zorgt ervoor dat op basis van een uitgebreid inspectierapport eventuele tekortkomingen in kaart worden gebracht. Zo kunt u risico’s voorkomen en komt u niet voor onnodige verrassingen te staan.

Toezicht houden tijdens laden: het voordeel van een Loading Supervision inspectie, is dat uw order met gepaste zorg wordt geladen, zodat deze niet beschadigd raken. Ook verzegelen onze expert de container, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit producten.

Uitgebreide ondersteuning: afsluitend onze uitgebreide ondersteuning voor de gewenste nazorg, continuïteit in de kwaliteitscontroles, doelgericht advies en persoonlijk contact.

Wilt u weten of bovenstaande kwaliteitsinspecties voor uw bedrijf iets kunnen betekenen? Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende voordelen van onze kwaliteitscontroles.

We vertellen graag ons verhaal!