FAQ - Vragen en antwoorden over kwaliteitscontrole China

Als veelgevraagde partner werkt Quality Control in China, Vietnam en India voor importeurs uit de gehele wereld. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over kwaliteitscontrole China. Heeft u meer hulp nodig, of blijft uw vraag onbeantwoord? Neemt u dan gerust contact op, wij staan altijd klaar om u te helpen.

Veel gestelde vragen

 • Wat is een Factory Audit?

  Een Factory Audit controleert op de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de fabriek waarmee u zaken doet. Quality Control voert Factory Audits uit in China, Vietnam en India. Met een Factory Audit van Quality Control heeft u snel een compleet profiel van de fabriek, en kunt u met een gerust hart zaken doen.

   

  Lees hier verder.

 • Wat zijn de voordelen van kwaliteitscontroles?

  Het laten uitvoeren van kwaliteitscontroles op locatie bij de fabrikant in China, Vietnam en India brengt een aantal interessante voordelen met zich mee. Denkt u bijvoorbeeld aan het voorkomen van problemen die kunnen ontstaan tijdens de productie van uw producten.

   

  Bekijk alle voordelen.

 • Wat is een Pre Shipment Inspection?

  Een Pre Shipment Inspection is het gehele proces wat ten grondslag ligt voor de kwaliteitscontrole. Een pre-shipment inspectie is een stap die door handelaars (kopers, leveranciers, agentschappen) wordt gezet om nieuwe producten te inspecteren voordat je ze gaat importeren.

   

  Lees hier meer.

 • Waarom heb ik kwaliteitscontrole / kwaliteit inspectie nodig?

  Het antwoord heeft te maken met de risico’s die importeurs lopen. Deze risico’s ontstaan door de vele overdrachtsmomenten. Dit zijn de momenten waarop de producten en onderdelen van tussenpersoon naar tussenpersoon gaan voordat het eindproduct aan de klant geleverd wordt. Het werkt zoals het spelletje dat u vroeger speelde waarbij een zinnetje door gefluisterd werd om tot iets totaal anders te eindigen. Als die overdrachtsmomenten zich opstapelen, wilt u zeker weten dat de leverancier uw wensen begrepen heeft.

   

  Lees hier verder.

 • Waarom bouwmaterialen uit China importeren?

  Het importeren van bouwmaterialen uit landen zoals China, Vietnam en India wordt steeds aantrekkelijker gemaakt. Als een van de grootste landen ter wereld heeft China voor vrijwel elk productieproces wel een breed scala aan goedkope fabrieksarbeiders klaar staan.

   

  Dit zorgt ervoor dat verschillende productencategorieën waaronder bouwmaterialen tegen zeer aantrekkelijke prijzen geïmporteerd kunnen worden. Afhankelijk van je persoonlijke doelstellingen zorgt dit vaak voor interessante en vooral lucratieve voordelen.

   

  Lees hier verder.

 • Wat is een kwaliteitscontrole?

  Als u direct uit China, India of Vietnam importeert, is het belangrijk dat u weet wat kwaliteitscontroles zijn en wanneer u een inspectie nodig heeft. Hier volgt een introductie in de wereld van Quality Control.

   

  Lees hier een korte introductie over kwaliteitscontroles.