‘s-Hertogenbosch, 6 januari 2023 – Quality Control biedt sinds kort professionele kwaliteitsinspecties aan in de Filipijnen. Westerse bedrijven en Importeurs met Filipijnse leveranciers kunnen dus ook een beroep doen op de service en diensten van het Bossche bedrijf.

Hiermee kan Quality Control haar huidige positie binnen de internationale handelsmarkt verder versterken. Bovendien krijgen Westerse importeurs meer grip op de kwaliteit van producten die vanuit de Filipijnen naar Europa worden geïmporteerd.

De recente uitbreiding naar de Filipijnen komt echter niet totaal onverwachts. Sinds het einde van de coronacrisis is de Filipijnse economie behoorlijk opgebloeid. Daarnaast bevindt het land zich in een strategische regio van de wereld en beschikt over een gunstig belastingstelsel.

Kwaliteitscontroles spelen een steeds belangrijkere rol in het succes van bedrijven die buiten Europa producten importeren. Deze controles zorgen namelijk ervoor dat leveranciers kwaliteitsproducten produceren en deze op tijd kunnen leveren. 

Wil je meer informatie?

Heb je vragen over kwaliteitscontroles en inspecties in de Filipijnen? Neem dan contact met ons op!