Quality Control breidt dienstverlening uit naar Turkije

Quality Control (QC) breidt haar dienstverlening uit naar Turkije. Met de recente uitbreiding gaat het Bossche bedrijf nieuwe samenwerkingen aan met partners in Turkije. Westerse importeurs die zakendoen in Turkije kunnen sinds kort een beroep doen op de service en diensten van Quality Control.

Dankzij deze nieuwe ontwikkelingen creëert het bedrijf een kans om haar huidige positie binnen de internationale handelsgemeenschap verder uit te breiden. Quality Control helpt bedrijven en ondernemers al ruim 18 jaar om de risico’s van het importeren buiten Europa beheersbaar te maken.

Opgeleide kwaliteitsingenieurs worden bij de fabrikant langs gestuurd om de gewenste controles en inspecties uit te voeren. Het doel hiervan is dat Westerse importeurs door middel van deze kwaliteitscontroles meer zekerheid krijgen over de kwaliteit van importproducten buiten Europa.

Het bedrijf werkt momenteel samen met importeurs uit de hele wereld en voert kwaliteitscontroles uit in landen zoals China, India, Vietnam, Pakistan en Bangladesh. De opdrachtgevers van Quality Control variëren van beginnende start-ups tot bedrijven die al decennia zakendoen in landen buiten Europa.

Meer weten?

Heb je interesse of vragen over kwaliteitsinspecties & audits in Turkije? Neem contact met ons op!