Quality Control steunt Mentelity Foundation

Afgelopen 3 november was Quality Control te gast bij de jaarlijkse Benefit Party van de Mentelity Foundation. Met een prachtige locatie, een 5-gangen diner van sterrenchef Jacob Jan Boerma en Humberto Tan als gastheer, beloofde dit een geslaagd event te worden.

Voor tafel 19 werd het een bijzondere avond, die we nooit meer zullen vergeten. De jubileumeditie van de Benefit Party stond in het teken van de legacy van Bibian Mentel en het tienjarig bestaan van de stichting. Het event vond plaats in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

De drievoudig paralympisch snowboardkampioene Bibian Mentel is founder van de Mentelity Foundation. Een stichting die kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke beperking helpt om weer zelfstandig en vol zelfvertrouwen in het leven te staan.

Volgens Mentel, die na een lange strijd tegen kanker op 48-jarige leeftijd is overleden, heeft elk mens het recht om de beste versie van zichzelf te worden. Het gedachtegoed achter de stichting vormt een hoopvolle missie voor de gehandicaptensport.

Met financiële steun aan de Mentelity Foundation hoopt Quality Control meer mogelijkheden te creëren voor mindervalide sporters. Wij zien het belang van initiatieven die zich inzetten voor kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke beperking.

Wil je zelf ook donateur worden? Steun de missie en doe een eenmalige donatie aan de Mentelity Foundation.