Quality Control

Quality Control controleert en inspecteert producten op gewenste kwaliteit en correctheid. In opdracht van bedrijven voeren wij kwaliteitsinspecties uit overal in China, Vietnam & India. Hierdoor hoeft de opdrachtgever zelf niet naar de fabrikant te reizen en is toch zeker van een professionele inspectie.

Al meer dan 20 jaar werken wij voor bedrijven en importeurs, die inkopen in China, Vietnam & India. Onze opdrachtgevers lopen uiteen van nieuwe start-ups tot bedrijven, die reeds decennia in China, Vietnam & India komen en hun weg al hebben gevonden.

Bedrijven, die reeds bekend zijn met het zakendoen in China, Vietnam & India, weten dat er grote risico’s liggen in de “overdrachtsmomenten”. Door onze diensten worden risico’s beheersbaar en geminimaliseerd.

Daarom is Quality Control China, Vietnam en India een veelgevraagde partner. Quality Control werkt in geheel China, Vietnam en India voor importeurs uit de gehele wereld.

Werkwijze

Bij Quality Control helpen wij u graag verder met het optimaliseren van uw huidige inkoopproces. Wij hanteren hiervoor een transparante werkwijze, zodat wij uw bedrijf zo effectief mogelijk kunnen helpen.

Nadat wij uw contactgegevens hebben ontvangen, nemen wij contact op met u om een afspraak te plannen. Tijdens deze kennismaking brengen wij aan de hand van een checklist uw wensen en behoefte in kaart. Vervolgens zal op basis van de samengestelde specificaties de gewenste kwaliteitscontrole op locatie uitgevoerd kunnen worden.

Wilt u meer weten over de werkwijze van Quality Control? Op deze pagina vindt u hier aanvullende uitleg over.