Quality Control

Quality Control (QC) controleert en inspecteert producten op gewenste kwaliteit en juistheid. Dit doen we in opdracht voor bedrijven in China, Vietnam, India en Turkije. Hierdoor hoef je als opdrachtgever niet zelf naar deze landen af te reizen, maar ben je wél zeker van een professionele inspectie.

Al meer dan 20 jaar werken wij voor bedrijven en importeurs die inkopen in de eerder genoemde landen. Onze opdrachtgevers variëren van nieuwe import start-ups tot bedrijven met gevestigde namen en al tientallen jaren ervaring in de handel.

Quality Control beperkt risico’s

Bedrijven die al bekend zijn met het zakendoen in het buitenland, weten dat er grote risico’s liggen in de “overdrachtsmomenten”. Dankzij onze diensten worden deze risico’s beperkt. Daarom is Quality Control een veelgevraagde partner en werken wij voor importeurs verspreid over heel de wereld.

Werkwijze Quality Control

Bij Quality Control helpen wij je graag verder met het verbeteren van jouw bestaande inkoopproces. Met onze transparante werkwijze kunnen wij jou en jouw bedrijf zo effectief mogelijk helpen.

Dat begint met het ontvangen van jouw contactgegevens, waarna we snel contact met je opnemen voor het plannen van een afspraak. Tijdens onze kennismaking brengen we op basis van een checklist jouw wensen en behoeften duidelijk in kaart. Daarna kunnen we met behulp van de samengestelde specificaties aan de slag en de gewenste kwaliteitscontrole op locatie voor je uitvoeren.

Wil je meer weten over de werkwijze van Quality Control? Bekijk dan deze pagina voor aanvullende uitleg.