Quality Control stelt diensten beschikbaar in Nederland & EU

‘s-Hertogenbosch, 21 maart 2022 – Quality Control China (QC) stelt haar service en diensten nu ook beschikbaar in Nederland en de rest van Europa. Dankzij de recente uitbreiding kunnen bedrijven met leveranciers binnen de EU een beroep doen op de kwaliteitsinspecties van Quality Control. 

Het Bossche bedrijf zal hiermee haar huidige marktpositie verder kunnen uitbreiden. Quality Control controleert de productielijnen van Westerse bedrijven in landen zoals China, Vietnam, India, Pakistan, Bangladesh en Turkije. 

De positieve ontwikkeling binnen het bedrijf is een weerspiegeling van de toenemende vraag naar professionele kwaliteitscontroles binnen Europa. Opdrachtgevers variëren van beginnende start-ups tot bedrijven die bijvoorbeeld al geruime tijd producten importen buiten Europa.

Quality Control werkt inmiddels ruim 20 jaar samen met bedrijven, retailers en onafhankelijke importeurs over de hele wereld. De kwaliteitsinspecties stellen Westerse bedrijven in staat om hun productielijn beter te beheren, controleren en optimaliseren.